Pages

QUOTES For Y'all

Don't ask what the world needs, ask what makes you come alive because what the world needs is people who have come alive
~Howald Thurman, writer~

Hangu ga?

Juz now learning something new..sebenarnya lama dah benda ni..lagu stairway to heaven..org kata cerita nya best..best ker?cucite cucite..kekeke.anyway,mula kelas korea radi nyanyi lagu ni..pernah tak korang nyanyi lagi korea ngan org korea..ehheeh ade yg penah dan ade yg tak tul tak?..aku penah..baru tadi haahhaah(gelak belagak yg ntah hape hape) comey je sen seng nim aku nyanyi..well maksud lagu tu sebenarnya yg kami belajar hari ni mula-mula.


Ni ha lagunyer..kalau korang terer moh kita translate sesama nak? Ok then..aku nak tido ni..adan dah penat joget nampaknya..tgh amik mood nak tido..xcaya meh tgk gambar ni





Sempat lagi senyum nak tido nih..jom adam..kita nyanyi lagu korea sebarang dua,n then baca baca al-fatiha,ayat kursi n then doa tido..jom jom..

Ok u guys..jgn lupa loikee i kat fb ,tweet kat tweeter n then like page an amta sup tau..bye..salam,an nyhong hi ka seyo..

Location:Lorong Utara,Petaling Jaya,Malaysia

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

1 comments:

rekareka and more + + said...

wahwahwahhh adam dah besaq

feed & play me